HeidelbergCement wordt partner van Thoma Bravo en investeert in Command Alkon

Wij zijn verheugd nieuws te kunnen delen over de volgende stap in Command Alkon's reis in het leiden van de bouwmaterialensector naar een digitale, geïntegreerde supply chain.  Als onderdeel van een nieuw partnerschap met Thoma Bravo doet HeidelbergCement een minderheidsinvestering in ons bedrijf. Thoma Bravo, een toonaangevende beleggingsonderneming, blijft verder onze meerderheidsaandeelhouder. 

Sinds onze overname  door Thoma Bravo in 2020 hebben we gestaag vooruitgang geboekt om onze klanten en de volledige toeleveringsketen van  de bouwmaterialensector beter te bedienen. We hebben ons portfolio aan oplossingen uitgebreid met automatisering en operationele prestaties van asfaltcentrales en we hebben de transportlogistiek en telematicaoplossingen uitgebreid door de acquisitie van Libra Systems, Trimble Construction Logistics en Ruckit;  We werken hard aan het moderniseren en integreren van onze bedrijfssystemen en de structuur van onze organisatie om de best mogelijke klantervaring te bieden. Ons reeds sterke en kundige managementteam is aangevuld met extra leiderschap en expertise in Software as a Service (SaaS) en cloud-based technologieën. Voortbouwend op dit momentum zal deze investering onze strategie versnellen om best-in-class, cloud-based oplossingen te leveren die de hele bouwsector ten goede komen. 

Als een van ‘s werelds grootste fabrikanten van bouwmaterialen en klant van Command Alkon erkent HeidelbergCement de waarde die we onze stakeholders in de bouwsector bieden. Heidelberg deelt een gemeenschappelijke visie  op en inzet voor de technologische en digitale transformatie van de sector. Met hun wereldwijde bereik en de toepassing van onze COMMANDassurance, TrackIt en CONNEX-technologieën zullen we onze oplossingen sneller opschalen en onze wereldwijde voetafdruk vergroten. 

 Wij zijn trots op deze investering en zien dit als een waardering van ons bedrijf, onze mensen en onze vooruitgang om de digitale transformatie van onze sector te leiden. We kijken ernaar uit om met al onze klanten te blijven werken zoals we altijd hebben gedaan en input te vragen om zeker te zijn dat we aan hun behoeften voldoen.   Door deze voortdurende samenwerking met alle belanghebbenden in de sector op een wereldwijde basis, komen we dichter bij de realisatie van onze visie van een geïntegreerde toeleveringsketen in de  bouwmaterialensector. 

Phil Ramsey, CEO bij Command Alkon, licht onze mooie toekomst verder toe. “Deze transactie zal Command Alkon beter positioneren om door te gaan met het verbeteren van onze klantenservicen, onze geografische voetafdruk uit te breiden en onze overgang naar de cloud uit te voeren. We kijken ernaar uit om voordeel te blijven halen uit ons partnerschap met Thoma Bravo terwijl we technieken voor automatisering en bedrijfsprocessen leveren die waarde verschaffen aan onze klanten en partners in de bouwsector.” 

Voor het persbericht van de aankondiging, klik HIER

Vorig artikel
Belangrijke stap naar digitalisatie: HeidelbergCement werkt samen met Thoma Bravo en investeert in Command Alkon
Belangrijke stap naar digitalisatie: HeidelbergCement werkt samen met Thoma Bravo en investeert in Command Alkon

HeidelbergCement werkt samen met vooraanstaande software-beleggingsmaatschappij Thoma Bravo en investeert i...

Volgende Video
On The Front Lines at GBC Ready Mix Concrete Plant
On The Front Lines at GBC Ready Mix Concrete Plant