EMT Monaco - Drie dagen om alles te veranderen

In Monaco heeft EMT de CP-software oplossing van Command Alkon geïnstalleerd en in gebruik genomen... in slechts drie dagen.

Lees het artikel (in het Frans) in nummer 89 van Béton [s] Magazine.
https://www.acpresse.fr/monaco-trois-jours-pour-tout-changer/

 

Entreprise Monégasque de Travaux (EMT) heeft de enige betonfabriek in Monaco. De faciliteit is ontworpen rond twee mixerunits en ze hebben constant te maken met een druk orderschema. Niet altijd een gemakkelijke situatie, vooral niet als de software van de plant moet worden gewijzigd. "We waren uitgerust met de CE2-software van Command Alkon, die het einde van zijn mogelijkheden naderde. We zijn net overgestapt op de CP-software, met een paar aanpassingen vanwege de specifieke configuratie van onze productie-eenheid ”, geeft Franck Carles, EMT's Director of Operations aan. “De operatie moest van tevoren helemaal voorbereid zijn, want we begonnen op vrijdagmiddag met de implementatie en de maandagochtend daarop hadden we al te maken met een order voor 1000 m3 beton. Alles is perfect gelukt! "

 

De voorbereiding van het Command Alkon-team voor de operatie om CP uit te rollen en CE2 te vervangen, was onberispelijk. "De CE2-software wordt in 2024 beëindigd. We beginnen onze klanten te migreren naar zijn opvolger, CP", voegt Gaël L’Hopital, Operationeel Directeur van Command Alkon toe. We hadden al een proefopstelling gedaan met Eqiom. Dit project was het tweede van dat type. Slechts drie dagen acteren was een uitdaging, samen met twee mengunits in de fabriek. Maar we hebben van tevoren een simulatie gedaan. En op D-dag werd alles gedaan zoals gepland. Op zondag hebben we zelfs de hele dag tests kunnen doen. " EMT is nu klaar voor de toekomst!

Previous Video
Behind the Scenes at a Ready Mix Plant | EMT in Monaco
Behind the Scenes at a Ready Mix Plant | EMT in Monaco

Next Article
Van Thuyne - Het was tijd om de volgende stap te zetten...
Van Thuyne - Het was tijd om de volgende stap te zetten...

...de vanzelfsprekende keuze was Command Alkon Conactive Procesbesturing.