Dyckerhoff Basal - Uitdagingen aangaan om onze bedrijfsactiviteiten te optimaliseren

Sommige bedrijven zien obstakels als bedreigingen, terwijl anderen ze zien als een kans om te groeien. Hoe u met uitdagingen om gaat beïnvloed het resultaat. Deze industrie held is niet bang om uitdagingen aan te gaan en begrijpt wat er nodig is om ze te overwinnen. Hun vermogen zich aan te passen aan nieuwe processen onderscheidt hen.

Dyckerhoff Basal

Dyckerhoff Basal is een volledige dochteronderneming van Dyckerhoff, die deel uitmaakt van de Italiaanse groep Buzzi Unicem. De groep is actief in 11 landen over de hele wereld en heeft 11.000 werknemers. Dyckerhoff Basal Nederland B.V. werkt met haar dochterondernemingen; 14 Betonmortel fabrieken en een steengroeve in Nederland.

Dyckerhoff Basal is een voorloper als het gaat om nieuwe technologie. Ze zijn continue op zoek om hun processen te verbeteren, maken plannen om zich te ontwikkelen om zo de concurrentie voor te blijven. 

Ze vertrouwen op Command Alkon met het beheren van al hun sites vanaf één centrale locatie en het optimaliseren van hun productie en transport.

Om hun activiteiten te stroomlijnen, integreren ze een volledige reeks Command Alkon-producten, waaronder: CP: Procesbesturing, CL: Laboratorium, CM: Management.

Implementatie van een optimalisatie-oplossing zoals CM: Conactive Management was een uitdaging, maar een uitdaging die Dyckerhoff Basal bereid was aan te pakken! De grootste uitdaging was het vermogen van het dispatchingteam om de tool te vertrouwen. Vertrouwen op een stukje technologie kan moeilijk zijn, vooral omdat de optimalisatiemotor klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn. De sleutel tot succes is om samen te werken met de optimalisatie-engine. Je krijgt de meeste waarde uit optimalisatie wanneer menselijke logica en algoritmen samenwerken.

"CM: Conactive Management heeft ons meer inzicht gegeven in de dagelijkse planning van al onze sites en heeft ons geholpen ons wagenpark zo optimaal mogelijk in te zetten." - Gerbrand Boltjes, IT Manager bij Dyckerhoff Basal

De integratie van CP, CL en CM biedt toegevoegde waarde voor hun bedrijf omdat ze de gedeelde informatie ne rapportage hen helpen gegevens beter te analyseren en beter onderbouwde beslissingen te nemen.

"Command Alon helpt ons onze klanten beter van dienst te zijn, omdat onze vestigingen nu nauw met elkaar samenwerken."

We zijn verheugd om de afgelopen vierentwintig jaar een relatie te hebben met Dyckerhoff Basal. We kijken uit naar de toekomst en al het succes dat dit bedrijf in zeker zal bereiken.

Vorig artikel
Nieuws update: Command Alkon wordt lid van ERMCO
Nieuws update: Command Alkon wordt lid van ERMCO

Command Alkon wordt "supporting member" van ERMCO.

Volgende Video
Behind the Scenes at a Ready Mix Plant | EMT in Monaco
Behind the Scenes at a Ready Mix Plant | EMT in Monaco