Day Aggregates UK - Lever op het juiste moment op de juiste plaats - voor de juiste kosten

De exponentiële groei van big data heeft een diepgaand effect gehad op de sector van de Bulkmaterialen.

Het juiste gebruik en de juiste analyse van de enorme hoeveelheid beschikbare gegevens voor een bedrijf heeft het potentieel om supply chains te transformeren.

Zonder de juiste tools en expertise om grote hoeveelheden gegevens te beheren, kunnen organisaties overweldigd raken en geen waardevolle inzichten verkrijgen, waardoor problemen in de supply chain ontstaan.

Day Aggregates

Day Aggregates, een divisie van Day Group Ltd., is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is. Ze verwerken elk jaar meer dan vijf miljoen ton bouwmateriaal en zijn een van de toonaangevende bedrijven in de UK in toeslagmaterialen die per zak verkocht worden. Ze bieden ook decoratieve toeslagmaterialen voor huizenbezitters, grond voor tuinders, post-crete, koud asfalt en andere voorverpakte items zoals deze.

Day Aggregaten hadden assistentie nodig voor hun logistieke activiteiten. Ze hadden een verouderde technologie die enorm beperkt was en hadden meer inzichtrijke gegevens nodig om betere beslissingen over hun logistieke proces te kunnen nemen.

Ze huurden een consultant in om een leverancier te vinden, maar hadden helaas niet veel geluk om te vinden wat ze nodig hadden. Het is het instinct van een held om op zoek te gaan naar antwoorden wanneer ze nodig zijn. Af en toe vinden ze dat als ze geduldig zijn ze het antwoord vinden.

In die tijd was de CEO van Command Alkon, Phil Ramsey, een vertegenwoordiger voor Command Data (voordat het bedrijf fuseerde met Alkon). Hij kwam naar Europa op familiebezoek en hielp Day Aggregates de bedrijfssystemen ontdekken die het best voor hen werkte: COMMANDseries.

De COMMANDaggregate-functie in COMMANDseries wordt nog steeds overal in Europa gebruikt en heeft de bedrijfsprocessen van Day Aggregates enorm verbeterd.

Met Command Alkon kreeg Day Aggregates zichtbaarheid op elk van hun sites en verbeterde communicatie tussen hun personeel.

"Succes op lange termijn is mogelijk gemaakt door Command Alkon. We hadden onze business niet kunnen opbouwen op de manier die we wilde zonder de nuttige informatie die deze producten opleveren. "Dominic Day, Directeur van Day Aggregates

Day Aggregates heeft nu 20 sites die werken met COMMANDseries. Het bedrijf groeit en streeft ernaar om effectiever en productiever te blijven werken en hoogwaardige materialen te leveren aan hun gewaardeerde klanten.

"COMMANDaggregate en COMMANDseries hebben ons winstgevender gemaakt en geholpen om weloverwogen beslissingen te nemen. We kunnen slimmer werken, in plaats van continu harder proberen te werken. "

In de toekomst hoopt Day Aggregates meer oplossingen te integreren om hun activiteiten te blijven versterken en de relatie met Command Alkon nog sterker te maken. 

Previous Article
Day Aggregates - Des matériaux au bon endroit, au bon moment et au juste prix
Day Aggregates - Des matériaux au bon endroit, au bon moment et au juste prix

« Une réussite sur le long terme a été possible grâce à Command Alkon. Nous n'aurions pas pu faire progress...

Next Article
Van Thuyne - Il était temps de faire évoluer nos opérations. notre choix s'est naturellement porté sur Command Alkon.
Van Thuyne - Il était temps de faire évoluer nos opérations. notre choix s'est naturellement porté sur Command Alkon.

Van Thuyne - Il était temps de faire évoluer nos opérations. notre choix s'est naturellement porté sur Comm...