Command Alkon's reactie op COVID-19

March 17, 2020 Command Alkon

Aan onze klanten -

Command Alkon neemt ook haar verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, onze teams en onze partners en bereid zich voor op de wereldwijde impact van de verspreiding van Coronavirus (COVID-19). Aangezien de situatie snel blijft veranderen, nemen we proactief maatregelen om de service aan onze klanten te waarborgen en onze werknemers te beschermen.

Net als u allen volgen we nauwgezet de beste praktijken van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en andere overheidsinstanties. We willen graag enkele maatregelen die we nemen met u delen om zowel de verspreiding van ziekten te voorkomen als de gezondheid en veiligheid van onze klanten wiens sites we bezoeken en onze werknemers te beschermen:

  • We hebben maatregelen genomen voor werken op afstand. Het deel van ons personeel dat hun functie op afstand kan uitoefenen zal dit ook doen,
  • We hebben het aantal reizen beperkt door zowel reizen tussen kantoren te verbieden, grensoverschrijdende zakenreizen voor niet-essentiële doeleinden te verbieden en zelfisolatie te eisen van onze medewerkers indien zij persoonlijke reizen maken naar locaties waar COVID-19 actief is, en
  • Werknemers moeten zichzelf isoleren in het geval dat (a) hun naaste familielid door zijn of haar werkgever wordt gevraagd om zichzelf te isoleren vanwege vermoede blootstelling aan COVID-19, (b) ze tijd hebben doorgebracht met iemand die positief heeft getest voor COVID-19 of waarvan zij vermoeden dat het COVID-19 heeft of heeft gehad, (c) ze beginnende tekenen of symptomen van COVID-19 te vertonen.

Command Alkon is uitgerust met de nodige technologie en bandbreedte om ons bedrijf in staat te stellen effectief op afstand te werken en om klanten over de hele wereld die op ons vertrouwen te blijven ondersteunen bij hun bedrijfskritieke activiteiten.

U kunt er zeker van zijn dat informatiebeveiliging van vitaal belang is voor ons, zowel op kantoor als op afstand. Alle medewerkers die op afstand werken en extern toegang hebben tot het Command Alkon-netwerk, doen dit via een dubbel authenticatie Virtual Private Network (VPN) -proces dat wordt ondersteund door de standaard Command Alkon-beveiligingsinfrastructuur die NIST 800-171, CSA en CIS best practices volgt.

Gedurende deze tijd kunt u blijvende kwaliteit van support, service en sales verwachten via de bestaande kanalen die u gewend bent. Het kan zijn dat u vertraging of aanpassing ondervindt bij implementaties ter plaatse, en we zullen van geval tot geval nauw met u samenwerken, aangezien we de levering van diensten afwegen tegen de gezondheid en veiligheid van ons personeel en het naleven van door de overheid opgelegde reisbeperkingen. Elk werk ter plaatse dat effectief op afstand kan worden geleverd, kan worden aangepast in nauwe coördinatie tussen u en ons team.

Wij leven mee met de mensen die getroffen zijn door deze ongekende gebeurtenis en we waarderen de gezondheidswerkers, lokale gemeenschappen en regeringen over de hele wereld die in de frontlinie werken om dit nieuwe virus te bedwingen. Onze klanten bouwen aan de wereld waarin we leven, waar we wonen en werken. We doen er alles aan om u te helpen met het essentiële werk dat u doet.

Laat het ons weten als u vragen of opmerkingen heeft. Onze medewerkers staan ​​klaar om u te ondersteunen. Zoals altijd kunt u ons ook bereiken via nl-info@commandalkon.com.

Command Alkon

Previous Article
Réponse de Command Alkon au COVID-19
Réponse de Command Alkon au COVID-19

Assurer les missions de Command Alkon vis à vis de ses clients, ses équipes et ses partenaires est notre ob...

Next Article
A Resposta da Command Alkon ao COVID-19
A Resposta da Command Alkon ao COVID-19

Garantir a responsabilidade da Command Alkon com nossos clientes, equipes e parceiros é nosso objetivo prin...